Vakbladen

Schermafbeelding 2013-12-09 om 11.47.28

EMERCE: Het platform voor business innovators

Emerce is hét magazine dat gaat over digital market & business. Alle trends op het gebied van e-business, marketing en technologie worden uitgebreid besproken. Je leest interessante reportages over de nieuwste business ideeën en succesformules. Ook delen opinieleiders hun ervaringen en bieden je inspiratie en inzichten. EMERCE is het platform voor business innovators.

Media Facts : Hét vakblad over mediamanagement

Media Facts richt zich op (cross mediaal) uitgeven van dagbladen, educatieve uitgaven, publiekstijdschriften, opiniebladen, relatiemedia, digitale (nieuwe) media, uitgaven voor vak wetenschap en de samenwerking met andere media als radio en tv. Media Facts brengt zesmaal per jaar managementinformatie over het uitgeven van dagbladen, algemene boeken, educatieve uitgaven en leermiddelen, publiekstijdschriften, opiniebladen, digitale media en uitgaven voor vak- en wetenschap.

Schermafbeelding 2013-12-09 om 11.48.23

Media Facts is hét vakblad over mediamanagement

 

Schermafbeelding 2014-01-07 om 15.51.02

Tijdschrift voor marketing

Tijdschrift voor Marketing is de informatie en inspiratiebron voor de echte marketingprofessional. Dit vakblad houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van marketing. Veel achtergrond informatie, interessante artikelen en analyses van trends. Aandacht voor business to customer en business to business marketing, retail, strategien, innovatie, mediaplanning en marktonderzoek. Bij een abonnement op Tijdschrift voor Marketing ontvang je 4x per jaar de special ‘MarketingRSLT’; praktisch over resultaatgerichte marketing. Bovendien krijg je korting op relevante workshops en congressen.

 

Media Detail

Schermafbeelding 2014-01-07 om 15.51.12

Media Detail verschijnt tien keer per jaar en bevat de meest actuele informatie voor ondernemers en verkopers in de consumentenelektronica. Media Detail bericht niet alleen over beeld en geluid, dus niet alleen over video en audio, maar ook over telecom, computers, digitale fotografie en nog veel meer. Daarnaast vind je er interviews, meningen en uitspraken van mensen die nauw bij de branche zijn betrokken.

Plaats een reactie